Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Manteniment preventiu i postvenda

Prevenir el desgast innecessari de la flota de bateries
En algun moment, cada bateria ha de fer front a una avaria causa de la càrrega i descàrrega de les mateixes. Aquest procés, pot accelerar a causa d'un mal ús o la manca de manteniment. Pols, humitat en l'entorn, poca aigua en l'ompliment, mal funcionament dels carregadors o apagat anticipat durant el procés de càrrega. Aquestes són algunes de les possibilitats d'incrementar el desgast de les bateries. La qual cosa es podrà evitar quan les bateries estiguin revisades anualment pel servei de manteniment d'ACL Baterias. Amb el que es reduiran avaries i costos de manteniment.

Contracte de manteniment i servei ACL Baterias
Una inspecció anual, li reportarà unes perfectes condicions tècniques a la seva flota de bateries. Podrà pressupostar despeses de manteniment i reposició. No apareixeran sorpreses inesperades. Amb el nostre contracte de manteniment i servei, tindrà assegurat un manteniment regular en la seva flota de bateries de tracció i carregadors.

Utilización y mantenimiento para baterías de tracción

El servei de manteniment d'optimització que fem a casa del client té els següents punts essencials:

• Ajust dels nivells d'aigua de les bateries per evitar problemes de vessament, excés o falta d'aigua.

• Neteja de les bateries per acabar amb les pèrdues de capacitat per corrents de fuga provocades per la brutícia acumulada en els elements.

• Desulfatación interna. L'acumulació de sulfat en les plaques de plom fa que el percentatge d'energia necessari per carregar la bateria sigui més gran. Per tant, en treure aquest sulfat els carregadors funcionaran eficientment i el temps de càrrega serà menor, fent que l'estalvi d'energia sigui d'entre un 30-40%.

• Ajust dels nivells d'àcid per fer que la bateria agafi la major càrrega possible.

• Assessorament per millorar els sistemes d'energia (carregadors, bateries, complements, etc) per reduir despeses en reparacions.

• Servei de post-optimització per fer el seguiment de l'evolució de l'estat de la bateria. T'avisem abans de venir.

Avantatges del manteniment de bateries
El més important és que des del primer moment estalviarà ja que la bateria es carregarà abans i trigarà més temps a descarregar-se, allargant la seva vida útil. Com la bateria treballa a les màximes prestacions s'allarga la vida entre 2 i 4 anys com a mínim (depenent del tipus de bateria).

Com més aviat es comença aquesta desulfatación ràpid més allarguem la vida de la bateria fins arribar a doblar la seva vida útil. I això porta implícit l'estalvi econòmic per a l'empresa. Evita residus, contribuint amb la preservació del medi ambient i millorant la imatge de la seva empresa.

No endur-nos la bateria al nostre local per fer les anàlisis ni l'optimització (tal com fan la majoria d'empreses) sinó que es farà a les instal•lacions del client. D'aquesta manera s'estalvien costos de transport, lloguer de bateries mentre es fa el procés o tenir aturat l'aparell que utilitza la bateria.

Neteja de bateries
Les bateries brutes, causaran una pèrdua extra de capacitat, a causa de la autodescàrrega. Una neteja apropiada, relentizará el procés. Després d'una neteja, les seves bateries quedaran com noves i funcionaran molt millor.

Repercussions de NO portar a terme un manteniment preventiu:
• Reparacions de plaques electròniques del toro.
• Disminueix la vida útil de la bateria.
• Reparacions de bateries costoses.
• Reparacions per nivell d'electròlit inadequat.
•Sense previsió de la inversió en bateries.
• Augment del corrent de fugida de les bateries.

Demana informació sense compromís

Equips SAI

¿Imagina veure la solució abans que el problema?

En ACL Baterias ens preocupa la seguretat de les seves instal•lacions. Per això, disposem i oferim els més avançats i innovadors equips en protecció elèctrica.

La divisió de Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda d'ACL Baterias es dedica exclusivament a enginyeria, comercialització i manteniment d'equips SAI. La nostra gran experiència i professionalitat ens ha permès obtenir la confiança dels nostres clients en altres àrees del nostre negoci.

El nostre servei tècnic, assegura en tot moment el manteniment preventiu / correctiu i servei 24 hores / 365 dies aconseguint un gran nivell de servei al client. En ACL Baterias disposem d'un equip amb més de 10 anys d'experiència en el sector i que domina les principals marques del mercat.

Demana informació sense compromís

Projectes solars

Fotovoltaica aïllada
En ACL Baterias li oferim un complet, ja que som especialistes en el desenvolupament de totes les fases necessàries per a l'execució d'una instal•lació aïllada.

Fotovoltaica connectada a la xarxa
En ACL Baterias ens fem càrrec de totes les tasques necessàries per a la correcta posada en marxa d'una installació.

Pla de vigilància
Aquest pla de vigilància reflecteix les actuacions que s'han de fer per assegurar que els valors operacionals de la instal•lació siguin correctes (estat de càrrega de la bateria i actuació de regulador i inversor). És un pla d'observació simple dels paràmetres principals per verificar que la instal•lació funciona i ho fa correctament.

Pla de manteniment Preventiu
Es tracta de la realització d'operacions necessàries per a garantir un correcte funcionament de la instal•lació solar. Aquestes operacions consistiran en inspeccions Visuals, Verificació d'Actuacions i Controls de Funcionament (CF) realitzats i registrats per part dels tècnics del S.A.T de Manteniment contractat. L'operativa a realitzar en aquesta revisió es pot efectuar en qualsevol moment de la durada del servei i d'acord amb la programació de visites.

S'inclou un servei d'assessorament telefònic sobre la utilització dels equips, assessorar sobre la millor forma de dur a terme les tasques de vigilància de la instal•lació per tal d'aconseguir la màxima seguretat, eficiència i producció energètica de la installació.

Pla de manteniment correctiu
Actuacions realitzades com a conseqüència de la detecció de qualsevol anomalia en el funcionament. Es corresponen amb les operacions de substitució o reparació de la installació.


Demana informació sense compromís

Reparació de bateries

Reparacions senzilles i avançades

En ACL Baterias som molt conscients del desemborsament requerit per reemplaçar una bateria que no funciona. Però sabia vostè que la substitució no sempre és necessària?

Actualment proporcionem un servei ràpid i eficient per tota la península. El nostre personal experimentat i capacitat vindrà a les seves instal•lacions i durà a terme proves exhaustives de la bateria per determinar exactament la causa del mal rendiment de la bateria.

Un cop determinats els resultats li oferirem un informe on estaran exposades les seves millors opcions.


Demana informació sense compromís

Recuperació de bateries

Alguns dels productes que componen les bateries de plom-àcid poden ser reciclats. No obstant això, els components principals, el plom i l'àcid sulfúric són molt perillosos si no es gestionen correctament i han de ser reciclats d'una manera que no sigui perillós per al medi ambient (les sancions legals per l'eliminació incorrecta poden ser importants).

En aplicació de l'article 7.1 de la Llei 10/1998, de 21 d'abril, de Residus, tot productor estarà obligat a fer-se càrrec de la recollida i gestió de la mateixa quantitat, en pes, i tipus de bateries, acumuladors i piles usades que hagi posat al mercat, qualsevol que sigui la modalitat de venda, ja sigui directa, electrònica, per correu o automàtica.

Per a això haurà de responsabilitzar dels següents punts:

• Fer-se càrrec de la recollida i la gestió del residu al final de la vida útil de producte.

• Finançar la gestió dels sistemes de recollida i reciclatge.

Sollicitar autorització a la seva Comunitat Autònoma i inscriure com a producte en el registre REI-RAEE del Ministeri d'Indústria.

Garantir el compliment dels objectius de recollida en pes.

Si vostè té una bateria (de plom-àcid, níquel o bé liti) ja sigui de tracció, estacionaries o d'arrencada disposem dels mitjans necessaris per a la seva recollida a tota la península ibèrica.


Demana informació sense compromís

Consultoria

Té intenció d'adquirir un carretó de segona mà?

Quan una empresa està buscant un carretó elèctric de segona mà, pot trobar-se amb defectes ocults a la bateria.

Senzillament quan comprem un carretó elèctric de segona mà, ja sigui un toro, una retràctil o una traspaleta elèctrica, el principal problema que ens trobem és saber en quin estat està la bateria. En tenir aquest desconeixement un pot comprar un maquinària per un preu que no es correspon amb el seu estat. Llavors pot ser que, després de comprar-lo, ens trobem que hem de canviar la bateria al cap de molt poc temps. Per tant, saber abans l'estat de la bateria ens estalviarà molts mals de cap i de butxaca.

Què oferim?

Li proposem dues opcions:

1) Buscarem el carretó elèctric, retràctil o traspaleta elèctrica que s'adeqüi millor a les seves necessitats i pressupost.

2) Podem inspeccionar directament un carretó que el client tingui localitzada.

Quan haguem trobat la màquina adequada segons aquests requisits es farà una inspecció general de l'estat i corroborar que aquella màquina és la que el nostre client necessita. Posteriorment es farà un anàlisi exhaustiu de la bateria per saber el seu estat real, les hores de treball i quant de temps durarà. Si això es correspon amb les expectatives del client i al seu pressupost es recomanarà la compra del carretó.

Què guanyem?

Els nostres serveis els cobrem per tres sistemes segons les circumstàncies:

1) Si finalment el client compra un toro vell amb una bateria morta. Nosaltres obtindríem aquesta com canvi del servei ofert. I poder optar a oferir una bateria nova.

2) Podem establir un contracte de manteniment d'optimització de la bateria.

3) Establir una quota pel servei prestat.

¿Que carretó hem de triar?

Definir la solució de manutenció més adequada a les necessitats del negoci i, a partir d'aquí, escollir la marca entre les múltiples opcions que el mercat presenta no és una tasca en absolut fàcil. L'objectiu, lògicament, és buscar la màquina que més garanties ofereixi alhora que obtenir el preu més baix per a la tona transportada. Tot això amb l'índex més alt de disponibilitat i prestacions.

La tasca d'analitzar i comparar cadascuna de les marques, models i opcions de manutenció pot fer-se interminable. Tanmateix, hi ha sempre unes premisses que la màquina escollida ha de complir:

• Que sigui capaç de fer la feina que se li exigeix i que segons les seves característiques pot dur a terme.

• Que s'adeqüi a treballs futurs.

• Que la seva aplicació no impliqui canvis en l'entorn, en la càrrega ni de personal. Si fossin necessaris caldria valorar quins beneficis podrien aportar.

• Que tingui la capacitat de suportar càrregues de treball puntuals o incrementar la seva productivitat movent més unitats o emprant menys temps.

CARACTERÍSTIQUES 

D'altra banda, depenent del tipus concret de màquina de manutenció que es triï caldrà valorar-ne les característiques individuals.

Per exemple, en el cas de necessitar un carretó elevador elèctric és bàsic conèixer la capacitat de la seva bateria o la modalitat de control electrònic, entre molts altres aspectes.

Demana informació sense compromís

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies